29 Ocak 2013 Salı

AÖF de Bütünleme Sınavı Olacak mı?


Açıköğretim Fakültesi(AÖF) öğrencilerinden bütünleme sınavı isteği. Açıköğretim Fakültesi(AÖF) öğrencileri, sınavların açıklandığı sitenin çökmesi ve bütünleme sınavlarının tamamen kaldırılmış olmasından dolayı itiraz ettiler.

AÖF öğrencilerinin tepkileri sosyal medyada gün geçtikçe büyürken, bütünleme sınavlarının geri getirilmesi içinde imza kampanyası başlatıldı. 5 ve 6 Ocak 2013 günlerinde gerçekleştirilen AÖF 2012-2013 yılı güz dönemi ara sınav sonuçlarının açıklanması ve internet sitesinden yayınlanmasının ardından, sitenin yoğunluğu sebebiyle sistem çöktü. Sistemin çökmesi sonucunda öğrenciler notlarını göremedikleri için sosyal medya ve öğrenci forumlarında tepkilerini dile getirdiler.

Açıköğretim Fakültesi(AÖF) öğrencileri, YÖK’ün 22.06.2012 tarihinde bütün üniversitelere zorunlu olarak getirilen Bütünleme sınavı hakkının, kendilerine de tanınmasını istiyorlar. 

1 yorum:

  1. uzaktan egitim zor çok zor çalışmak zorundayım ve bir annayim çok az çalışa biliyorum görmeden okuyara çok zor oluyor bütünleme sınavı istiyoruz bu yüzden bir dersim kaldı onu bütünlemede verirsem puanım yükselecek

    YanıtlaSil